Feng Shui Drakenschildpad

DE DRAKENSCHILDPAD

De drakenschildpad combineert twee van de vier hemelse dieren (Draak, Phoenix, Tijger en Schildpad) in de Feng Shui praktijk. Deze prachtige combinatie produceert een geharmoniseerde mix van kwaliteiten tussen een draak en een schildpad, namelijk ambitie en wijsheid. Dit  traditionele symbool werd geplaatst in het oude paleis om vrede, gestage regel van het land en de levensduur van de keizer te symboliseren, nl. hoge status in het leven, lang leven en harmonie.

Dit krachtige object heeft een drakenhoofd en een schildpaddenlichaam. Dit hemelse schepsel is in staat om kosmische chi vanwege haar drakenhoofd te creëren in het voordeel van de hele familie. Het schildpadlichaam geeft een uitstekende ondersteuning aan belangrijke mensen, een goede gezondheid, levensverwachtingen en doorzettingsvermogen bij de bewoners. Een goede drakenschildpad is afgebeeld zittend op een bed van rijkdom, zoals munten en goudstaven welke een stabiel inkomstengeluk vertegenwoordigen.

De drakenschildpad produceert prachtige resultaten door  carrièregeluk, lang leven, gezondheid, rijkdomgeluk, familiegeluk en om onderwijsgeluk te verbeteren:


1. Plaats het object in de Noordsector  van uw huis (of uw persoonlijke Sheng Chi richting) in woonkamer of eetkamer en om het zakelijke uitgangspunt van de carrièrehoek te activeren voor een lange en succesvolle carrière met de steun van je baas en een rustige omgeving met uw tegenhangers. Plaats een object op uw bureau of achter je rug op uw werkplek om van promotiekansen te genieten. Dit is ook een effectieve manier om uw autoriteit te vermenigvuldigen in uw management.

2. Plaats de draakschildpad in de oostelijke sector van uw huis om ervoor te zorgen dat uw familie gezegend wordt met een goede gezondheid en levensduur. U kunt deze ook plaatsen tegenover de hoofdingang om een lang en gelukkig leven te waarborgen. Wanneer geplaatst tegenover de deur, kan het ook u zegenen voor een veilige reis en ter voorkoming van ongevallen en letsels.


3. Gelegen in het zuidoosten van uw woonkamer of eetkamer en uw bedrijf zult u genieten van een enorm rijkdomgeluk. U kunt deze ook plaatsen in de buurt van uw kassa, receptie en belangrijke gebieden van uw winkel.

4. Voor degenen die succes wensen in hun studies, plaats de draakschildpad  in het noordoosten van uw studiebureau om ervoor te zorgen dat je steeds uitstekende resultaten krijgt en een constante en vlotte zegen voor een beurs of financiële steun bekomt.

Weergave
Feng Shui Drakenschilpad
€ 11.50
Feng Shui Drakenschilpad
€ 10.35
Feng Shui Drakenschilpad
€ 9.20
Feng Shui Drakenschilpad
€ 9.20